Sve ANALIZE na jednom mestu – pročitajte zašto ih Dašić mrzi od prvog dana

1
1925

Redovna kolumna četvrtkom pod nazivom ANALIZA počela je poslednjeg dana marta, a u njoj analizirali smo događaje u proteklih nedelju dana ili najavljivali šta će se desiti na osnovu informacija koje dobijamo.

Poverenje u portal Ritam Grada raslo je iz nedelje u nedelju i informacije su počele da stižu same, a gradonačelnik Nikola Dašić pokušavao je na sve posredne i neposredne načine da tekstovi prestanu (ne samo ANALIZE već svi sa informacijama koje ne odgovaraju vlastima). Počelo je upravo predizbornom “Gradonačelnik pred hamletovskom dilemom” , a nastavilo tekstovima u postizbornim previranjima u gradskom odboru SNS – “Bakljada i trubači za novu predsednicu gradskog odbora SNS” i “”Kragujevački Goran Vesić” izlazi na crtu Nataši Jovanović”.

Kako gradonačelnik trudi da kopira bivšeg Verka Stevanovića primetili smo u nekoliko narednih nedelja – “Novi član Gradskog veća za poljoprivredu?”, “Kad porastem biću Čile” i “Spisak bivših “Verkovaca” i demokrata u Dašićevom timu”.

Energetika je mesecima najveći problem u gradu, a najavu tih problema prikazao je jedan od najčitanijih tekstova “Petrašinović novi direktor Energetike?”, što je izazvalo i uvođenje tekstova PRED ANALIZA“Crni dim označio početak borbe za vlast u Energetici”.

Vrhunac sukoba SNS kadrova opisan je u tekstu – “Sukob SNS kadrova ugrožava budućnost Energetike”.

Najčitanija ANALIZA odnosila se na statiste u timu gradonačelnika – “Ko su sve statisti u Dašićevom timu?”.

Vratili smo da podsetimo, inspirisani problemima sa FIAT-om, ko “mnogo zuji, malo meda daje” u tekstu – “Gradonačelnik kao preteča Strujadina”.

Problemi u Energetici su se nagomilavali i vratili smo se PRED ANALIZI – “Fantomi u Energetici dok stručnjaci odlaze” i to je bio uvod u tekst posle kog smo se našli na udaru armije botova “Nikolić završio gasifikaciju, Dašić pokupio lajkove”.

Pritisci nisu urodili plodom, nastaviće se…

Autor: Blagoje Popović

 

 

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime