Sutra bez struje pet naselja

0
1349

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (ispravljanje armirano-betonskih stubova) sutra od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Gornje i Donje Grbice.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u delu Desimirovca (ispravljanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Desimirovac – Donja mala.

Zbog seče rastinja pored trase niskog napona u Šumaricama u vremenu od 9 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Šumarice (ulice Gornjomilanovačka, Šumarička).

Zbog radova u trafostanici (zamene merne grupe) u vremenu od 10 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Male Pčelice (ulicama Dragutina Jovanovića, Dr. Đorđa Mitrovića, Milovana Pantovića, Nikole Crljanovića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime