Sutra bez struje osam naselja

0
964

bez strujeZbog radova u 10 kV dalekovodu pravac Lužnice (seče rastinja pored trase dalekovoda) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Lužnice, Cerovac, Desimirovac.

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Žeželj (podizanje drvenih stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima na Žeželju (tv predajnici).

Zbog seče rastinja pored trase niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Šumarice (ul. Hercegovačkih brigada, Krajiških brigada).

Zbog seče rastinja pored trase niskonaponske mreže u vremenu od 11.30 do 13.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Sušički potok (ul. Katarine Bogdanović).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanje mreže) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Čumić – Limovac.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (ispravljanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vinogradi (ul. Svetolika Mladenovića od Bazena prema gradu i poprečne ulice).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime