Sutra bez struje nekoliko naselja i ulica

0
775

bez strujeZbog radova na dalekovodu (ispravljanje stubova) sutra od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Petrovac vikend naselje i Novi Milanovac Bradići.

Zbog radova na dalekovodu (popravka rastavljača) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Goločelu, Sumorovcu, Đuriselu i Drenovcu. -Zbog radova na dalekovodu (postavljanje reklozera) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Donjoj i Gornjoj Sabanti, Velikim Pčelicama, Velikoj Sugubini i Dulenima.

Zbog radova na dalekovodu (seče rastinja) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Bešnjaja i Drenak.

Zbog radova na dalekovodu (zamena rastavljača) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Prekopeča i Drača kod manastira i vikend naselje.

Zbog radova u trafostanici (remont) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Tome Vučića, Šantićeva, Sofije Ristić, Hađži Milentijeva i Ibarskih rudara.

Zbog radova u trafostanici (remont) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Boška Buhe, Veljka Petrovića, Veroljuba Jovanovića, Čede Dulejanovića, Pionirska i Košutnjačko brdo.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime