Sutra bez struje nekoliko naselja i ulica

0
774

bez struje (3)

Zbog seče rastinja na trasi niskog napona u vremenu od 9 do 13 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Beloševac – ulica Rasinskog odreda i u ulici Vlade Bagata i deo Belodrimske.

Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Milunke Đurić, Majstora Frančestera i Braće Petković broj 7.

Zbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 9 do 10 sati, doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Petrovac – Lipe i Denino brdo – ulice Cvetna, Mlavska, Franše D Eperea i ulica Lovačka, od 11 do 12 sati Fakultet inženjerskih nauka, deo Daničićeve ulice, Milice Srećković, Milana Ilića Čiče, deo Dragoljuba Milovanovića Bene i deo Bulevara Kraljice Marije i od 13 do 14 sati u ulici Čede Dulejanović, Gajeva i Ustanička u naselju Ilina voda, zatim Mišarska, deo Kneza Mihaila i Licika.

Zbog radova na mreži u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u naselju Desimirovac, Ilićevo – stara opština i deo Gornjomilanovačke ulice.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime