Sutra bez struje 11 naselja

0
1043

bez strujeZbog radova na niskonaponskoj mreži (izrada kablovske glave 1kV) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Nova Erdoglija (ul. Obilićeva).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (ispravljanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vinogradi (ul. Svetolika Mladenovića od Bazena prema gradu i poprečne ulice).

Zbog seče rastinja pored trase niskonaponske mreže u vremenu od 8 do 10 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Grujina česma (ul. II srpski ustanak, Vojvode Petra Bojovića – deo).

Zbog radova u 10 kV dalekovodu pravac Svetlić- Jarušice (seče rastinja pored trase dalekovoda) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Svetlić, Čumić – Klenovac, Jakovljevići, Gornje Jarušice.

Zbog radova u trafostanici (zamena transformatora) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Drača – Vikend naselje, Prekopeča (ul. Svetolika Mladenovića od Bazena prema gradu i poprečne ulice).

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Vlakča (ispravljanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Masloševo – Vodovod.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (izrada kablovske glave 1kV) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Desimirovac – Mrkojevac.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime