Stevović: SPD Radnički može da računa na podršku grada

0
940

Grad Kragujevac će nastaviti da podržava klubove SPD Radnički, a za uzvrat očekuje domaćinsko poslovanje i adekvatno raspolaganje dodeljenim sredstvima iz gradskog budžeta, poručio je prilikom posete tom sportskom društvu član Gradskog veća zadužen za sport Predrag Stevović.

“Svojom celodnevnom posetom SPD Radnički želim da poručim svim sportistima, članovima ove brojne sportske porodice, da grad Kragujevac čvrsto stoji iza njih i njihovih rezultata, ali da sa druge strane traži apsolutnu odgovornost prilikom trošenja budžetskih sredstava. Nastojaćemo da pronađemo zajedničko rešenje koje bi omogućilo da prihodi SPD Radnički budu još stabilniji i veći, kao i da uštedimo određena sredstva, a da to ne bude na uštrb kvaliteta igračkog kadra”, poručio je Stevović.

Poseban akcenat, kako je rekao, biće na unapređenju postojeće sportske infrastrukture, kako bi svi sportisti iz višečlane porodice SPD Radnički imali najbolje moguće uslove za obavljanje svojih aktivnosti.

“Gradska uprava trudiće se da pruži podršku u zaštiti i obnovi svih javnih dobara kojima SPD Radnički raspolaže. U tom smislu, sportska infrastruktura biće nam apsolutni prioritet u narednom periodu”, dodao je član Gradskog veća za sport, uz želju da SPD Radnički u bliskoj budućnosti pokaže svoj potencijal u još jačem svetlu.

Na kraju posete SPD, Stevović je u “Radnički šopu”, koji se nalazi na zatvorenom bazenu, kupio majicu sa obeležijima kragujevačkog kluba.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime