Stevanović o 100 dana nove vlasti u pet minuta (VIDEO)

9
3423

veroljub stevanovic

Povodom 100 dana nove vlasti u Kragujevcu, predsednik Inicijativnog odbora ZZŠ i bivši gradonačelnik, Veroljub Stevanović, u video formatu „5 minuta“ ocenjuje situaciju u gradu kao katastrofalnu, smatra da su svi segmenti života urušeni i upropašćeni, kao i da vladajuća većina svoje neznanje pravda jedino pričom o velikim nasleđenim dugovima.

– Iako više nisu pod sankcijama republičke vlasti,već pod direktnim patronatom iste, iako su dobili enormno velika transferna sredstva, uspeli su svojom nesposobnošću da dovedu grad pred totalni kolaps što se vidi na svakom koraku – ističe Stevanović.

Rešenje za nagomilane probleme, vidi u investicijama i konsolidaciji komunalnih firmi, što je smatra on, moguće uz transferna sredstva koja su dostupna sadašnjoj vladajućoj većini.

Stevanović se osvrnuo i na stanje u opoziviji, ocenjujuci da opozicija u Srbiji nije sve ono što sebe tako naziva, već da osnovi opozicionog delovanja postojećoj vlasti leže u programima ZZS-a i DS. Smatra da su udruženi okosnica pravih snaga koje su u stanju da kroz svoj program stvarno učine život građanima boljim, a ne samo da zarad vlasti budu puki protivnici režima.

9 KOMENTARI

  1. Zar ovog jos nisu uhapsili, pa nakrao se za vecita vremena I opet na slobodi.On obozava ovu vlast I voli je zato sto ga ne hapse, lopov, smrad .

  2. pa on je sve to napravio te dugove i upropastio grad Kg. sve je to njegovo maslo, lazovvvvv i lopovvvv, LOPOV-LAZOV-PREVARANT-sve prodo i ukrao-katastrofa-otiso i nikad se ne pojavio …

  3. Ovaj čovek je poslednji koji treba da drži predavanja i priča o kolapsu u gradu pošto je za vreme svoje vladavine toliko upropastio grad da je prosto teško pričati o toj temi. Uvek je bio da čega se pametan stidi budala se ponosi. Verko je najbolji primer za ovu narodnu poslovicu.

  4. Kako li bi njega ocenili za 16 god.Dal ti ljudi vise imaju savesti i obraza…..Nek se drzi golubova on i nek ne brine!!!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime