SSP: Rokovi prošli, vrtić “Bambi” i dalje ne radi

0
382

Kragujevački odbor Stranke slobode i pravde oglasio se saopštenjem za javnost povodom novog probijanja roka za zavrpetak radova na vrtiću “Bambi”

“U više navrata smo ukazivali na skandalozno nepoštovanje rokova za završetak radova na centralnom gradskom vrtiću “Bambi”. Tako su radovi koje je prvobitno trebalo završiti za 180 dana, prolongirani na čak 800 dana. Već dve i po godine deca i vaspitači iz ovog su raspoređeni u druge gradske vrtiće. Prilikom poslednjeg produžetka roka za završetak radova koji se desio u septembru 2020. godine, od strane nadležnih u gradskoj upravi obećano je da će radovi biti završeni do kraja godine što potvrđuje i dokumentacija dostupna sajtu Skupštine grada. Ipak, ušli smo u februar 2021. godine, a vrtić i dalje nije počeo sa radom”, navode u kragujevačkom odboru SSP.

Iz te stranke uputili su i piatanja nadležnima da li su radovi na vrtiću “Bambi” završeni, kada će vrtić “Bambi” početi sa radom, Koliko je građane koštalo produženje trajanja radova, kao i da li će neko snositi odgovornost za povećanje troškova zbog produženja radova?

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime