Specijalna projekcija filma ,,Nečista krv: Greh predaka“

0
513

Specijalna projekcija filma Milutina Petrovića ,,Nečista krv: Greh predaka“ održaće se u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu u petak, 27. avgusta, sa početkom u 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Film je snimljen na osnovu davno izgubljenog scenarija Vojislava Voje Nanovića, napisanog po srpskom klasiku Borisava Bore Stankovića, dok glavne uloge u novom ostvarenju tumače poznati srpski glumci Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan i Nela Mihailović.

Film prati priču o Hadži Trifunu koga tumači Dragan Bjelogrlić, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.

Specijalnoj projekciji filma prisustvovaće i deo glumačke ekipe ovog domaćeg ostvarenja, koji će se pokloniti publici u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu nakon projekcije. 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime