Specijalna projekcija filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“ u CINEPLEXX-u

0
1236

Specijalna projekcija filma “Južni vetar: Ubrzanje“, uz deoa glumačke ekipe, zakazana je za petak, 5. novembar od 20 časova. Ulaznice u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u želji da proširi i ozakoni posao, svoj nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku. Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove – biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Film “Južni vetar: Ubrzanje” je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu. Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice – svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji i kaskadama.

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Predraga Mikija Manojlovića, Aleksandra Berčeka, Luke Grbića, Aleksandra Gligorijevića, Mladena Sovilja i drugih poznatih srpskih glumaca, zapažene uloge ostvaruju bugarske zvezde Marian Valev, Zachari Baharov, Mak Marinov i Asen Blatečki. Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal u ulozi Eli. Reditelj filma je Miloš Avramović, a producenti Tatajana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime