SNS: Kolonci će se u inat izboriti za promene

1
1177

snsIzbori za Savet mesne zajednice, održani 23. juna, su jasno pokazali da je Veroljub Stevanović izgubio podršku ljudi u svom uporištu i da Kolonija želi promene – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke, koje prenosimo u celosti:

„Od 11 mesta u Savetu MZ Stara radnička kolonija, 10 je članova koje podržava SNS. Uprkos volji građana, vladajuća koalicija poništila je izbore u MZ u kojoj su ubedljivo izgubili.

Razlika između kandidata koje podržava SNS i kandidata sa liste „Da skockamo Kragujevac“ je bila za oko 100 glasova. Ne hajući što povređuju izbornu volju građana, zarad straha od gubitka vlasti, lokalna vlast je ove izbore, neosnovano ocenila neregularnim i zatražila da se obore izborni rezultati u Koloniji.

Predsednik i članovi izborne komisije, nisu imali primedbe niti su naveli bilo koju neregualrnost do 23 časa na dan izbora, kada, su bez usmenog ili pismenog obrazloženja napustili biračko mesto. Napuštanje biračkog mesta, bilo je unapared smišljeno, jer su u tom momentu kandidati Veroljuba Stevanovića i njegove široke koalicije gubili velikom razlikom.

Javnost se danima obmanjuivala neistinama o višku glasačkih listića iako se iz zapisnika jasno vidi da to nije tačno i da je lokalna samouprava demonstracijom sile poništila volju meštana Stare radničke kolonije.

Lokalna vlast na nemoralan način manipuliše svojim građanima, u želji da umanji katastrofu koja ih je zadesila u Koloniji. Kolonci bezuslovno žele promene, koje im mogu pružiti samo kandidati koje podržava SNS, zato će na ponovljenim izborima 21. jula ponovo podržati kandidate iza kojih stoje dela.“

1 KOMENTAR

  1. za sve mogu da verujem,ali za koloniju nikako.jel vise volis male pcelice ili koloniju verko? ovamo si dobio u selu kod brace i prijatelja starih,a tamo ko novih,nesto ne ide sad.videcemo ,jedino u Boziju pomoc….

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime