Slađan Rakić „osvojio“ vrh Bratislave, građani ga zovu da se vrati (FOTO)

0
1324

Slađan Rakić, predsednik političke organizacije Alternativa – Kragujevačka inicijativa i Nova Snaga, ponovo je izazvao veliku pažnju Kragujevčana objavom na društvenoj mreži Facebook.

Rakić se trenutno nalazi na radu u Slovačkoj i kako je sam napisao „Kad hoćeš posao na visokom položaju, dobiješ ga baš na visokom, najvišem mestu u celoj Bratislavi”.

Iz ove objave jasno je da su u pitanju radovi na građevinskim objektima u glavnom gradu Slovačke, a odgovore smo potražili od političke organzacije Alternativa, jer veliki broj građana pita da li će se vratiti do izbora, najavljenih za proleće sledeće godine.

“Slađan Rakić je pošten, porodičan čovek i posle velikih problema u preduzeću gde radi, čak i izbacivanja sa posla, odlučio je da nekoliko meseci pre lokalnih izbora deo sredstava za kampanju zaradi lično, svojim radom na građevini u Slovačkoj. Bez obzira na to što Alternativu i Slađana Rakića, kao nosioca izborne liste, podržavaju i preduzetnici i mnogi koji žele dobro ovom gradu, on nije mogao da lično ne doprinese. Ranije je bio poznat po organskim proizvodima iz svoje baste u Resniku, a sada će sigurno ostati upisan u istoriji kragujevačke političke scene kao prvi političar koji je za kampanju zaradio na građevini”, navodi se u izjavi info tima Alternative.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime