Skindred i Canetove „Škrtice“ na „Arsenalu“

0
1458

Britanski metal-pankeri Skindred i bend frontmena Zorana Kostića Caneta „Škrtice“, nastupiće 24. juna na Main Stage-u „Arsenal festa 07“ u Kragujevcu.

“Bili smo svuda po svetu, ali uvek postoje nova mesta koje treba posetiti i publika kojoj treba svirati. Cilj nam je da budemo sve veći i veći. Znamo da na nas gledaju kao na jedan od najboljih bendova uživo…Ovog puta želimo da svi dođu, poslušaju nas i pridruže se žurci”, kaže bubnjar Arya Goggins.

Bend frontmena Bendži Veba (Benji Webbe) poseduje sposobnost da spoji najzaraznije i najteže metal rifove sa najmasnijim hiphop i rege gruvanjem, uz neophodnu dozu elektronike i pop senzibiliteta, što se može čuti i hitovima kakvi su “Rat Race”, “Kill the Power”, “Ninja” i “Trouble”.

„Škrtice na Arsenalu! Dođite da vidite ono što treba da vidite“, poručuje legendarni frontmen Zoran Kostić Cane, koji nakon tri pojavljivanja sa Partibrejkersima, sada dolazi 24. juna prvi put na Arsenal sa svojom supergrupom Škrtice, koju čine i gitaristi Vladimir Kolarić Kole (Veliki prezir) i Boris Mladenović (Jarboli), kao i basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (Straight Mickey and the Boyz).

Kao i na aktuelnom debi albumu „Škrtice“ (2016), bend uživo divlje, srčano i znojavo isporučuje eksplozivnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, što Cane sve objašnjava u tri reči: „Jako, snažno, istinito“.

Na Arsenal festu nastupiće i Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Thievery Corporation, Ana Popović, Dub FX, Urban&4, Rambo Amadeus…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime