Sinepleks: Tri nova naslova, dva događaja i Dan srpskog filma

0
215

Na repertoaru bioskopa Sinepleks ove nedelje nalaze se tri nova naslova, dva događaja i filmovi u okviru manifestacije Dan srpskog filma.

„Porodica Adams 2“ – Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

U sinhronizaciji su učestvovali Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević.

Porodični dan uz novu sinhronizovanu avanturu ,,Porodica Adams 2“ i poklon originalni poster filma, očekuje vas u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u nedelju 31. oktobra od 12 do 17 časova.

„Rogovi“ – U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta. U glavnim ulogama Keri Rasel, Džesi Plemons, Džeremi T. Tomas, Graham Grin, Skot Hejz, režija Skot Kuper.

„Demoni“ – Ime reditelja Nila Blamkampa širokoj publici već je dobro poznato. Svojim rediteljskim prvencem iz 2009. godine, filmom Distrikt 9 zadobio je naklonost publike i kritike, te zaradio nominaciju za Oskara. Zastrašujući horor reditelja Nila Blamkampa (Distrikt 9 i Elizijum) koji je sniman u tajnosti tokom pandemije. Njegov sedeći film Elizijum takođe je pobrao odlične kritike. Ove godine Blamkamp predstavlja film snimljen u tajnosti tokom pandemije, koji govori o mladoj ženi koja oslobađa zastrašujuće demone kada se krenu otkrivati paranormalne sile u korenu vekovima starog raskola između majke i ćerke.

Ljubitelji horor filmova konačno imaju priliku da tokom vikenda 30. i 31. oktobra uživaju u specijalno odabranim filmovima omiljenog žanra u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u okviru Noć veštica vikenda.

DAN SRPSKOG FILMA, SUBOTA 30. OKTOBAR

Dan srpskog filma, manifestacije koja za cilj ima poularizaciju srpskog filma, ove godine obeležava se u subotu, 30. oktobra u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Cena ulaznice za domaće filmove ,,Vikend sa ćaletom“ i ,,Jedini izlaz“ biće 100 dinara.

,,Jedini izlaz“ – Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar, dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Nikola Ristanovski i Milena Predić očekuju vas u filmu ,,Jedini izlaz“. Mreža laži, ucena i ubistava, ali i mračne tajne prošlosti, očekuju nas u ovom sjajnom filmskom ostvarenju.

,,Vikend sa ćaletom“ – Nenad Jezdić u ulozi Kašike, sredovečnog beogradskog kriminalaca, pripadnika stare škole, zarobljenog u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime