„Sinepleks“: Ladies night sa Kirom Najtli

0
1034

m2459rrv copyFilm „Kaži kad“ sa Kirom Najtli u glavnoj ulozi biće prikazan danas od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u okviru Ladies night događaja.

Uz svaku kupljenu kartu, pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina Cosmopoliten, dok one najsrećnije imati priliku da osvoje vaučer hotela Metropol za posetu SPA centru nominovanom za World Luxury Spa Award u 2015. godini.

 Deset godina je prošlo od njene mature, ali Megan Burč još uvek nije pronašla svoj poziv u životu. Još uvek se druži sa istom ekipom u svom rodnom Sijetlu, radi povremeno kao promoter tatine firme, i živi sa prvim dečkom iz srednje škole. Ali iznenadna prosidba nateraće Megan da panično počne da razmišlja o budućnosti. Odložiće venčanje da bi otišla na seminar za oplemenjivanje sebe, ali će zapravo početi da se druži sa novom drugaricom, 16-godišnjom Anikom i njenim drugarima. Kad Meganin odnos sa Anikinim ocem prevaziđe okvire platonskog, ona će morati da preuzme kontrolu nad svojim životom i da po prvi put odluči sama o svojoj sudbini.

Ova romantična komedija je predivna priča o odlukama koje treba da donesete u skladu sa svojim godinama. Pored Kire Najtli u filmu igra i trenutno jedna od najtraženijih mladih nada Holivuda Kloi Grejs Morec, Sem Rokvel, Mark Veber i drugi.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime