Sinepleks: Dva nova filma, porodični dan, Kids FEST i stand-up Neše Bridžisa

0
386

Na repertoaru kragujevačkog bioskopa ove nedelje nalaze se dva nova naslova, jedan događaj, filmovi u okviru Kids FEST-a i stand-up nastup komičara Nenada Danilovića – Neše Bridžisa.

,,Dina“ – Roman ,,Dina“ već decenijama je nepresušna inspiracija za generacije stvaralaca različitih umetnosti. Prvi film sa ovom temom koji je ugledao svetlost dana bio je film Dejvida Linča iz 1984. godine. Iako nije zadovoljio kriterijume publike i kritičara, vremenom je dobio status kultnog ostvarenja. Međutim, skoro trideset godina kasnije, Denis Vilnev donosi nam potpuno novu adaptaciju romana ,,Dina“ u blokbasteru koji ostavlja bez daha.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

U glavnim ulogama našli su se Timoti Šalme, Rebeka Ferguson, Džejson Momoa, Havijer Bardem i Džoš Brolin, a Vilnevova epska fantastika pokazaće svu genijalnost ovog žanra.

,,Nepopravljivi Ron“ – Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv. U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović, Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Maja Odžaklijevska, Marko Marković, Vasilije Prvulović i Ivona Rambosek.

Porodični dan uz sjajnu sinhronizovanu avanturu ,,Nepopravljivi Ron“ zakazan je za nedelju, 24. oktobar od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremili smo poklon originalni poster filma. Karte su u prodaji.

Stand up nastup Neše Bridžisa 26. oktobra od 20 časova.

Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara, Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis nastupiće u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u utorak 26. oktobra od 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara, u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku izmedju realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava ,,F40.01″ je zapravo Nešina dijagnoza,a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu , gde će upravo Neša pokušati da vam razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odete sa totalno drugačijim pogledom na strah.

Ne propustite priliku da sagledate drugu dimenziju date dijagnoze i dobro se nasmejete uz najpozntijeg srpskog stand up komičara, Nešu Bridžisa.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime