SDS za Kragujevac bez deponija

4
1739

VladimirMaksimovicSDSGradski odbor Socijaldemokratske stranke u Kragujevcu održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio Vladimir Maksimović, potpredsednik GrO SDS i član Gradskog veća za zaštitu životne sredine, ravnomerni i održivi razvoj.

– Od trenutka kada je Socijaldemokratska stranka preuzela resor zaštite životne sredine, ravnomernog i održivog razvoja u lokalnoj samoupravi, stanje u ovoj oblasti se zaista promenilo i to je vidljivo. Zatekli smo poražavajuću sliku sa divljom deponijom u Beloševcu, prenatrpanim i neuređenim pepelištem u opornici, đubre na ulici, loše stanje u JKP „Čistoća“ i mnoge druge probeleme, podsetio je Vladimir Maksimović.

Dodaje da su mnogi problemi rešeni, i da su pronađeni odgovori na izazove sa kojim se suočavao ovaj resor.

– Rešili smo problem deponije u Beloševcu, sanirali pepelište u Opornici, a kupovinom 200 novih kontejnera rešiće se problem uklanjanja smeća sa ulica, a pristupilo se izradi novog LEAP-a, kao i naplata ekološke takse kroz program za zaštitu životne sredine. Svojim delovanjem Socijaldemokratska stranka vodi Kragujevac ka rešenju ovog velikog spektra problema.

Istakli su da je Socijaldemokratska stranka mnogo učinila u proteklih godinu dana, s obzirom koliko mali procenat u vlasti zauzima.

4 KOMENTARI

  1. Deponija u Belosevcu? Centar grada je do pre mozda mesec dana bio jedna velika deponija a vi picate o nekoj deponiji u Belosevcu koju niko nije video.. Maksimovicu, objasni ljudima odkud ti u gradskom vecu, svi smo generali posle bitke..

  2. Otpada po ulicama je jedino bilo vise u vreme strajka Cistoce, s obzirom da ste smanjili broj kontejnera, a ni princip selekcije nije najasniji jer su ostali losiji. A takse ne sumnjam da naplacujete… Sa preletacima u propast!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime