SDS-PZNG-NS: Kragujevac zaslužuje novu savremenu autobusku stanicu

0
1735

sds pzng nova snaga

Predstavnici liste broj 7 „Boris Tadić – Za naš grad – SDS“ najavili su izgradnju nove autobuske stanice i naglasili da je, uz rešavanje problema nezaposlenosti, to jedan od glavnih prioriteta ove koalicije koju pored pomenute dve stranke čini i Nova snaga.

U ovoj koaliciji smatraju da Kragujevac zaslužuje savremeni objekat, koji bi trebalo da bude izgrađen na lokaciji „Servis 2“, u partnerstvu javnog i privatnog sektora.

– Naša lista neće dozvoliti da grad koji ima velike dnevne migracije nema svoju autobusku stanicu. U narednom periodu radićemo na tome da napravimo reprezentativni objekat, koji treba da ostavi prvi utisak grada koji će u svakom trenutku biti lider ne samo ovog regiona, nego i Srbije – rekao je Vladimir Maksimović iz SDS-a.

Oni ističu da bi nova stanica, koja bi bila u vlasništvu Grada, trebalo da donese profit za dodatna ulaganja u prevoz, a da građanima omogući jeftiniju cenu peronske karte, bolji prevoz i više linija.

– Naša buduća odbornička grupa insistiraće da se sa izgradnjom stanice krene odmah nakon izbora, a sredstva su na kraju krajeva i obezbeđena. Smatram da će nam građani dati poverenje, zaokružiti broj sedam i da ćemo uspeti da realizujemo jedno od naših najvažnijih predizbornih obećanja – poručio je Nebojša Zdravković, prvi čovek Pokreta „Za naš grad“.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime