SBB otvorio novu poslovnu zgradu u centru Kragujevca

0
7104

Ekskluzivna poslovna zgrada SBB kompanije otvorena je danas na gradskom trgu u Kragujevcu, na adresi Kralja Petra I broj 18. U okviru zgrade otvoreno je i novo prodajno mesto, za sve one koji žele da se iz prve ruke upoznaju sa SBB ponudom.

Povodom otvaranja, svi novi i postojeći SBB korisnici koji posete novo prodajno mesto u Kragujevcu do 31. decembra, mogu da iskoriste atraktivne akcije i posebne pogodnosti.

SBB kompanija osnovana je pre 20 godina u Kragujevcu, odakle je i počela da se razvija u vodećeg operatora digitalne i analogne kablovske televizije, satelitske i televizije putem interneta, ali i kablovskog interneta i fiksne telefonije. Danas, SBB posluje u okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora koji posluje u osam zemalja Jugoistočne Evrope. Imati reprezentativnu poslovnu zgradu u Kragujevcu, znak je da SBB ne zaboravlja odakle je počeo svoj razvoj.

U prodajnom mestu, od iskusnih SBB agenata, uz poštovanje svih epidemioloških mera, možete da se informišete o SBB digitalnoj televiziji, GIGA mreži, EON aplikaciji, EON Smart Boxu, EON personalizaciji i EON Kids profilima, Video klubu, vraćanju sadržaja 7 dana unazad, superiornim brzinama SBB interneta i UNIFI servisu.

Radno vreme prodajnog mesta zbog trenutnih epidemioloških mera Vlade Republike Srbije je radnim danima od 8 do 17 časova, dok je vikend neradan.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime