SAVATH Hospitality Management sarađuje sa Univerzitetom

0
1869
savath_250209Najmlađi fakultet Univerziteta u Kragujevcu, Fakultet za hotelijerstvo i turizam, u nastojanju da studentima obezbedi praktično usavršavanje teorijskih znanja stečenih na fakultetu, uspostavio je saradnju sa društvom sa ograničenom odgovornošću, SAVATH Hospitality Management.
SAVATH Hospitality Management doo je kompanija koja se bavi pružanjem profesionalnih usluga iz oblasti menadžmenta i konsaltinga u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i turizmu. Kompaniju čini profesionalni tim vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom u realizaciji, upravljanju i nadzoru projekata za najveće svetske hotelske lance, kao i veliki broj spoljnih saradnika, renomiranih kompanija i pojedinca, čime se obezbeđuje mogućnost pružanja najšireg spektra usluga u okviru hotelske delatnosti.
Gospodin Tomas Pavlović, generalni direktor i predsednik Upravnog odbora, u par navrata posetio je fakultet u Vrnjačkoj banji i studentima održao predavanja, sa ciljem da ih što više približi poslovanju hotelskog objekta.

Sredinom maja 2012. godine, deo nastavnog kadra Fakulteta posetio je hotel Holiday Inn Beograd i tom prilikom se upoznao sa predstavnicima menadžmenta hotela, kojim direktno rukovodi SAVATH Hospitality Management. Prilikom posete, nastavni kadar je prošao kratku praktičnu obuku i obišao sve operativne departmane hotela, stekavši time uvid u rad jednog od vrhunskih hotelskih lanaca u savremenom međunarodnom hotelijerstvu.

Prema rečima tadašnjeg v.d. dekana Fakulteta, prof. dr Radoslava Senića, potpisivanje Ugovora pruža niz mogućnosti za dalji razvoj Fakulteta. Tu se pre svega misli na mogućnost za stručno usavršavanje nastavnog osoblja koje će na Fakultetu izvoditi nastavu na predmetima koji su usmereni ka hotelijerstvu, time stvarajući visoko profilisane predavače sa praktičnim znanjem i iskustvom. Sa druge strane, otvara se prostor za unapređenje veština i znanja studenata Fakulteta koja će dopuniti prethodno stečena teorijska znanja od strane vrhunskog i nagradama potkrepljenog hotelskog menadžmenta i osoblja.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime