Saša Milenić: LDP u Kragujevcu uz SNS

0
1802

sasa milenicSmenjeni predsednik Skupštine grada Kragujevca Saša Milenić rekao je da je da se odbornička grupa LDP priključila inicijativi SNS za smenu vlasti.

“Iako su poruke iz centrale LDP drugačije, biću sasvim iskren. Nama je u “Zajedno za Šumadiju“ savršeno nejasno ko kome ovde stvara pokriće i to ćemo vrlo brzo preispitati”, rekao je Milenić na zajedničkoj konferenciji za novinare ZZŠ i DS.

Prema njegovim rečima, evidentno je da odbornici LDP nisu delovali kao odbornička grupa stare skuštinske većine, već su se priključili novoj.

“Evidentna je činjenica da je koalicija oko gradonačelnika Veroljuba Stevanovića danas delovala u sastavu Z Š i DS, a da se odbornicka grupa LDP priključila inicijativi SNS”, rekao je Milenić.

Liberalno demokratska partija saopštila je ranije da ta stranka ne podržava smenu gradske vlasti u Kragujevcu i da su odbornici LDP učestvovali u glasanju, ali nisu glasali za smenu gradske vlasti.

“Liberalno demokratska partija poštuje dogovor, bez obzira da li se radi o DS, ZZŠ ili bilo kojim drugim koalicionim partnerima sa kojima sarađujemo u lokalnim samoupravama”, kaže se u saopštenju.

Ta stranka je navela da će ostati verna dogovoru sa sadašnjim koalicionim partnerima “i u trenutku kada opozicija pokreće pitanje odgovornosti Veroljuba Stevanovića”.

“Novoj vladajućoj koaliciji želimo uspeh u rešavanju brojnih problema. Zahvaljujemo se Veroljubu Stevanoviću na dosadašnjoj saradnji i nastavićemo u budućnosti saradnju”, navodi se u saopštenju LDP-a.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime