Saradnja DS i Zajedno za Šumadiju?

4
1888

zajednoKako RTK saznaje, u Beogradu je održan sastanak predstavnika Demokratske stranke i Zajedno za Šumadiju.

U razgovoru su pored stranačkih prvaka Bojana Pajtića i Veroljuba Stevanovića učestvovali predstavnici obe stranke, kao i predsednici kragujevačkih odbora DS i Zajedno za Šumadiju.

Kako nam je rečeno, tema razgovora bila je buduća saradnja stranaka, a naročito njihovih kragujevačkih odbora, kako naglašavaju u ovim partijama, sa ciljem odbrane demokratskih principa, zaustavljanja pobedničkih pohoda Srpske napredne stranke upravo u Kragujevcu i preokretanja perspektiva grada i Srbije u korist građana i njihovog prosperiteta.

Oformljene su i radne grupe koje će razgovor nastaviti sutra u Kragujevcu sa zadatkom brze pripreme nacrta sporazuma o saradnji DS i Zajedno za Šumadiju.

4 KOMENTARI

  1. ovo bi Verko mozda voleo, a iskreno se nadam da demokrate nisu toliko naivne..mada, nije ih puno puta Verko prevario, pa sto da ih ne nasamari jos jednom..

  2. Bravo, vlast mora po svaku cenu da se ocuva! Saradnja ZZS i DS je najprirodnija moguca saradnja. Drago mi je da su posle svih godina neprijateljstva konacno zakopali ratne sekire jer je njihova politika uvek isla u istom smeru.
    ZZS i DS za demokratski Kraujevac!

  3. Mene zanima koji su to prestavnici lokalnog Ds-a isli na razgovor sa Verkom? Dal je bio mladjani Obradovic na tom sastanku ili je opet pobegao iz zemlje?

  4. Bravo Verko! To je pravi politicar,a ne onaj tatin mezimac,koji ne moze da ti parira ni narednih 20 godina! Mars Sns-ovi,smucili ste se ljudima!Upropastili ste drzavu goveda!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime