Sanja Simić prvo pojačanje „tigrica“

1
1835

sanja simic

Iako su tek nedavno uspešno završile sezonu osvajanjem prve duple krune, rukometašice Radničkog već su dobile prvo pojačanje, u vidu talentovane juniorske reprezentativke Srbije, Sanje Simić.

Talentovana Svilajnčanka igra na poziciji levog beka i još jedna je u nizu perspektivnih igračica u redovima „tigrica“.

– Dolaskom Sanje Simić smo otpočeli delimično podmlađivanje ekipe. Sanja je juniorska reprezentativka, generacija Sanje Radosavljević i Anđele Janjušević. Karakteriše je odlična i požrtvovana igra u odbrani i ima mnogo prostora za napredak. Njen talenat je nesporan i nadam se da će se brzo uklopiti u naš sistem igre – rekao je Aleksandar Radosavljević, trener Radničkog.

– Drago mi je što sam postala član šampionske ekipe Radničkog. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću nastupati u dresu prvaka države. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje koje mi predstavlja do sada najveći izazov u karijeri – kazala je Sanja Simić.

Ona će prvi put obući crveni dres, već u nedelju u revijalnoj humanitarnoj utakmici, koja za cilj ima prikupljanje sredstava za fizikalnu terapiju dece sa invaliditetom, sa ORK Beogradom, u hali „Šumice“.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime