Rundek sa sinom poziva na koncert u Kragujevcu (VIDEO)

0
1579

Darko Rundek je simpatičnom video porukom, snimljenom uz pomoć sina Vida, pozvao obožavaoce na koncerte koje će sa „Ekipom“ održati 19. aprila u kragujevačkoj „Čaurnici“, 20. aprila u novosadskoj „Fabrici“ i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

U jednom pariskom parku Darko i Vid izgovaraju datume predstojeće mini-turneje, a posebnu draž snimku daje prisustvo kućnog ljubimca Rundekovih, džek rasel terijerke Karapat, koja je ovekovečena i na omotu albuma Mostovi (2015) „Rundek kargo trija“.

Darko Rundek i „Ekipa“ zimu su proveli uglavnom radno u studiju, a nedavno su se oglasili novim singlom Barbara, koji je uhvatio „dragocene trenutke zajedničkog muziciranja“.

Pre toga, kreativna faza počela je jesenas singlom “Tamni jorgovan”, novom studijskom verzijom prerađene pesme “Tigidigi rege” sa albuma Ruke (2001), a usledio je i prednovogodišnji koncertni snimak pesme “Crni dusi” sa albuma Apocalypso.

Mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Izabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco, okupljeni su u „Ekipu“ za prošlogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma “Apocalypso”.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime