Rukometašice Radničkog igraju bez novca, traže Skupštinu kluba

0
1263

Rukometašice Radničkog obratile su se javnosti saopštenjem u kome ističu težak materijalni položaj u kome se nalaze, uvrede koje trpe od predesednika kluba, ali i pozivaju na Skupštinu kluba 15. decembra i izbor novih organa upravljanja.

zrk_radnicki_logo_b

U saopštenju dostavljenom medijima igračice Radničkog navode da za čitavu polusezonu nisu primile ni jednu stipendiju. One ističu da ih, uz to, muči i to što klub nema, tvrde, legitimne organe upravljanja, već samo predsednika, potpredsednika i sekretara. Ističu da je u takvoj situaciji funkcionisanje ekipe svedeno na samovolju predsednika.

“Izdržale smo čitavu polusezonu bez isplaćenih stipendija i nismo htele da štrajkujemo zbog imidža kluba, ali sada ćemo to uraditi i nećemo nastaviti drugi deo sezone dokle god predsednik ne sazove Skupštinu kluba”, navedeno je u saopštenju igračica ŽRK Radnički.

Igračice navode i da ih je predsednik vređao i omalovažavao nakon loših rezultata. Kažu da će, ukoliko do 10. decembra predsednik ne zakaže skupštinu, to učinisti same. Već su odredile datum i vreme – 15. decembar u 17 sati u VIP prostoriji kluba.

Saopštenje dostavljeno medijima potpisalo je 18 rukometašica.

potpisnici-saopstenja-zrk-radnicki-iz-kragujevca

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime