RP Royal – Novi luksuzni objekat u strogom centru Kragujevca: Prodaja u toku

0
2678

Kragujevačka kompanija „RP Invest 1980“ još jednom prevazilazi sva očekivanja kada je realizacija savremene gradnje u pitanju i donosi novi duh urbanizma u centar Kragujevca kroz stambeni projekat „RP ROYAL“. Objekat se gradi u strogom centru Kragujevca u ulici Zorana Đinđića.

Zadivljujući projekat „RP ROYAL“ privlači svojom funkcionalnošću i estetikom. Prostor posebno osmišljen da život učini lepšim, prijatnijim i kvalitetnijim. Pažljivo birana lokacija, u samom centru Kragujevca, nudi širok spektar mogućnosti i u znatnoj meri olakšaće svakodnevni život.

„RP ROYAL“ zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, uz sveobuhvatnu upotrebu vrhunskih materijala, kako bi novi dom budućim stanarima pružio osećaj istninske prefinjenosti i komfora. Sve ono što jedan iskusan i savremeni kupac može da poželi pronaći će pod okriljem ovog senzacionalnog stambenog objekta.

„RP ROYAL“ je sinonim za kocept savremenog života po pitanju izgleda, gradnje i opremljenosti. Ovim projktom „RP Invest 1980“ podiže standarde stanogradnje na teritoriji Kragujveca. Najkvalitetniji elementi koji se mogu pronaći na našem tržištu primeniće se u svakoj stambenoj jedinici, a stanovi koji će biti u okviru kompleksa prostiru se od 24,45 kvadratnih metara do 77,52 kvadratnih metara.

Sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti projektovanja, izgradnje i rekonstrukcije poslovnih i stambenih objekata, ova kompanija nastavlja svoj put inovativnosti kroz koncept pametnih stanova u okviru savremenog arhitektonskog objekta „RP ROYAL“ u Kragujevcu.

Iz kompanije „RP Invest 1980“ ističu da je akcenat stavljen na inovativanim tehničkim rešenjima u segmentu:

– izolacije (zidanje termoizolacionim blokom, postavljanje kamene vune d=10cm)

– grejanja (podno grjanje na gas sa kondezacionim kolovima )

– hlađenja (inverter klima)

– stolarije (osmokomorna stolarija sa troslojnim staklom)

– kupatilske opreme i sanitarija (ugradne WC šolje, tuš kabine sa linijskim slivnikom , ormarić sa ogledalom, renomiranih proizvođača)

– keramičkih pločica (velikih dimenzija, prvoklasnih proizvodjača I klase)

– Tarket podnih obloga.

Što sve sa sobom povlači veliku uštedu energije, a samim tim i izuzetnu nisku cenu rezimskih troškova – činjenica koja svima itekako znači.

Novina koju uvode na naše tržište jeste upravljanje sistemom grejanja i hlađenja, rasvetom, roletnama, digitalnim pristupom unutar stana, sigurnosnim kamerama i video interfona, putem mobilne aplikacije na mobilnom telefonu ili tabletu.

KOMPLEKS STANOVA SA PAMETNIM SISTEMIMA

Kada se kaže ‘’pametna zgrada’’ misli se na zgradu koja ima ugrađene različite vrste senzora koji su povezani sa pametnim uređajima u domaćinstvu u poseban sistem. Sistemom se može upravljati na različite načine, a sve u skladu sa potrebama i navikama korisnika.

Investitor ističe benefite ove pametne investicije u sledećim segmentima:

BEZBEDNOST

• Nadgledanje doma pomoću IP kamere

• Detektovanje vanredne situacije

• Potpuna obaveštenost o nivou bezbednosti doma

• Osiguranje od provalnika

RASVETA

• Daljinsko kontrolisanje svetla

• Automatsko paljenje/gašenje svetla

• Promene boje svetla

UŠTEDA

• Daljinsko upravljanje sistemima za grejanje i hlađenje

• Praćenje potrošnje električne energije

• Smanjenje troškova kontrolišući dom na pametniji način

• Mogućnost obaveštenosti o najvećim potrošačima u domu

KOMFOR

• Kreiranje jutarnje scene za savršen početak dana

• Kontrola uređaja dok sedite

• Praćenje temperature, intenziteta svetlosti i vlažnosti vazduha

Prodaja stanova je u toku. Svi zainteresovani mogu se informisati na web sajtu www.rproyal.rs ili putem telefona 066/23-11-81 i 034/330-518. Detalje u vezi kupovine možete dobiti putem e-mail adrese prodaja@rproyal.rs

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime