„Ritam nereda“ u Domu omladine

0
3897

ritam nereda

Nakon dužeg vremena, novosadski pank-metal bend „Ritam nereda“, održaće koncert u Kragujevcu, u subotu, od 21 sat, u bašti Doma omladine.

Ovaj sastav promoviše svoj najnoviji album „To nisi ti“, a podrška će im biti još jedan bend iz Novog Sada – „Kolaps“.

Ulaznice su već u pretprodaji, po ceni od 500 dinara, a na dan koncerta koštaće 700. Mogu se kupiti u Domu omladine (Branka Radićevića 1) i u prodavnici Musicstore (Glavna ulica 126).

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekcija legendarnih pesama kao što su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“, deo su  njihovog standardnog repertoara.

Obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima, bend je tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednji studijski album „To nisi ti“, izašao je 2015. godine za izdavačku kuću Nocturne Media.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime