Ritam Grada predlaže – provedite dan u Eko parku (FOTO)

0
1529

Eko park Ilina Voda u Kragujevcu poznat je kao oaza mira i mesto na kome mnogi naši sugrađani i oni koji se nađu na proputovanju kroz naš grad rado vole da provedu slobodno vreme, daleko od gradske gužve i buke.

Oni koji tamo stalno odlaze, neretko sa sobom ponesu i nešto hrane za životinje iz mini zoo vrta koji se u parku nalazi. Mališani imaju prilike da se upoznaju sa životinjama koje možda nisu imali prilike da vide u gradu, da slobodno šetaju i igraju se na dečjem igralištu. Nešto stariji mogu koristiti terene za sportske aktivnosti i teretanu na otvorenom, a svima će, nesumljivo, prijati boravak u prirodi.

Međutim, uprkos njegovoj lepoti, i dalje je veliki broj naših sugrađana koji do sada nisu posetili Eko park u Ilinoj Vodi.

Ekipa portala Ritam Grada nedavno je posetila park i napravila zanimljive fotografije za svoje čitaoce. Za neke od fotografija, sigurni smo, neki bi mogli pomisliti da je nemoguće da su nastale u našem gradu, naročito oni koji do sada nisu posetili park. Razlog više da svi provedemo jedan prijatan dan u Eko parku i napravimo svoje lične foto albume.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime