RG Pištaljka: Problem prokišnjavanja zgrade u naselju Bubanj

7
3877

bubanj prokisnjavanje 1

Kao što ste već obavešteni, vaš Ritam Grada pokrenuo je novu rubriku „RG Pištaljka“, u kojoj će svi naši sugrađani imati priliku da iznesu svoje mišljenje o društvenom životu Kragujevca.

S tim u vezi obratila nam se naša sugrađanka, ime poznato redakciji, koja apeluje na sve strukture gradske vlasti, da reše problem prokišnjavanja zgrade u naselju Bubanj.

Njen apel prenosimo u celosti:

– Želela bih da ukažem na problem nas stanara u ulici Prvog Maja, koji gradske vlasti već duži vremenski period ignorišu. Imamo problem sa prokišnjavanjem zgrade. Investitor koji radi nadgradnju to ne može da započne jer nema dozvolu zbog parking mesta.

Svoj problem, naša sugrađanka je potkrepila fotografijama iz svog stana, ali je i dodala da situacija nije ništa manje alarmantna ni u ostalim stanovima.

– Ovo je samo jedan deo. Mi tražimo da odobre investitoru da što pre započne sa radom. Mi još jednu godinu ne možemo da izdržimo, dok Skupština ne usvoji zakon, koji nemaju ni u malom mozgu. Pitanje je dana kada ce će zgrada zapaliti, jer znate da struja i voda nikako ne idu zajedno.

Ritam Grada ovim putem apeluje na sve odgovorne ljude, koji treba da se pozabave ovim problemom, da što pre nađu način da pomognu stanarima zgrade u ulici Prvog Maja 3.

bubanj prokisnjavanje 2 bubanj prokisnjavanje 3 bubanj prokisnjavanje 4 bubanj prokisnjavanje 5 bubanj prokisnjavanje 6

Ukoliko i Vi imate bilo kakav apel, kritiku, pohvalu i smatrate da o tome treba obavestiti javnost, pošaljite nam to na mejl pistaljka@ritamgrada.rs

7 KOMENTARI

  1. Treba jedna motka da se uzme u ruke pa redom,nije samo problem u prvog maja,isti je problem i u ulici Svetozara Markovica 95 gde je gospodin Brkovic,strucnjak radio nadogradnju!Svake zime je isti problem prokianjavanja,dok nisu strucnjaci krenuli u nadogradnju nikada nije prokislo,pouzdano znam jer sam jedan od stanara sa problemom,a tu zivim preko 30 godina!jos jednom ponavljam samo MOTKA!

  2. Ista situacija je i u Atinskoj 32, gde je investitor bio Brasic zaboravio sam mu ime. Ojadio je sve i nas starosedeoce, i ljude koji su kupili stanove od njega u nadogradnji. Bruka sta se radi!!!

  3. Grad nije duzan da brine o stanovima koji su u privatnom vlasnistvu kao sto nije duzan da brine o mojoj kuci ili bilo cijoj.Vlasnici su morali dobro da otvore oci kada su dogovarali posao sa investitorom i istim ugovorom da se obezbede od nesposobnosti ili prevare investitora.

  4. Nikola svakako si u pravu po tom pitanju, nasa zgrada ima potpisan ugovor sa investitorom ali on ne moze da dobije dozvolu zbog zakona vezanog za parking mesta.Ja hocu da sredim svoj krov o svom trosku ali ne mogu da pokrijem 240 ako je povrsina mog stana 52 kvadrata…

    • Kada su se kupovali stanovi za šaku maraka nisu kupovani u kompletu već svaki posebno..I zašto bi sada država ili njene institucije brinule o privatnom vlasništvu?

  5. moca nikola je u pravu .ja zivim u mojoj kuci sa sinom i cerkom prizemlje sprat i potkrovlje.sta mislite ko meni popravlja krov ako nedaj boze prokisnjava ,mozda taj brkovic-malo sutra.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime