RG Pištaljka: Kuća na Deninom brdu 17 godina bez izlaza na ulicu

1
6790

yrvfhsm8 copy

Svima nam je dobro poznato da komunalana situacija u Kragujevcu nije na zavidnom nivou. Nagomilani problemi iz proteklog perioda još uvek čekaju na rešenje, ali se pored toga javljaju novi. Naš sugrađanin sa Deninog brda, želi da skrene pažnju kragujevačkoj vlasti na problem koji on i njegova porodica imaju već 17 godina. Taj problem se ogleda u tome da njegova kuća nema izlaz ni na jedan putni pravac. Njegov apel prenosimo u celosti:

„Ovim putem bih želeo bih da vas uputim u kakvoj se situaciji moja porodica nalazi i u kakvom smo problemu i kako nemamo rešenja za taj problem u našem „divnom gradu“ i sa našim „divnim vlastima“. Reč je o tome da kuća u kojoj zivimo nema izlaz, vlasti ne žele da nam otvore ulicu iako ta ulica po planu postoji, ovaj problem traje 17 godina, od kako smo se doselili ovde i počeli da gradimo kuću. Za tih 17 godina smo se snalazili i prolazili kroz placeve koji su bili prohodni, ponekad su nam komšije izlazile u susret i puštale da prolazimo kroz njihovo dvorište. Danas nemamo izlaza, sa svih strana smo zatvoreni. U velikom smo problemu za koji nemamo rešenja, jer u opštini grada Kragujevca zaposlene očigledno ne zanimaju problemi građana Kragujevca.“

Uz svoju molbu, naš sugrađanin je priložio i fotografije, a ukoliko neko od nadležnih ima nameru da se pozabavi ovim problemom, sporni objekat se nalazi na Deninom brdu, iznad ulice Jovana Mirkovića, koja predstavlja orijentir s obzirom da ulica u kojoj se nalazi kuća, ne postoji!

Ukoliko i Vi imate bilo kakav apel, kritiku, pohvalu i smatrate da o tome treba obavestiti javnost, pošaljite nam to putem mejla pistaljka@ritamgrada.rs

cyttq5bd copy

1 KOMENTAR

  1. Zivim u istoj tzv Jovana Mirkovica ulici,iako je upisana u mapama,planovima grada, zvanicno fizicki ne postoji. Takodje imam neki alternativni prolaz pored same Trafo stanice. U ovom delu naselja Denino brdo,u poslednjih nekoliko godina na ifrastrukturi nije uradjeno nista pa cak ni banalno posipanje ulica tamponom, lomimo noge i automobile po rupama, i to nikog ne interesuje. Gradske sluzbe,mesna zajednica,apsolutno niko nije zainteresovan za ove probleme ili tretiraju nas kao “gradjane drugog reda”.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime