Revija horor filmova u CINEPLEXX-u

0
224

Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa uz odabrane horor filmove od 29. oktobra do 1. novembra. Karte su u prodaji!


Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove?

Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, “Stan 32” koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Ljubitelji horor filmova imaće priliku da uživaju u omiljenom žanru u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu kada nam se na veliko platno vraća i Džejmi Li Kertis u svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu “Noć veštica”, koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije.

Oskarovka Lupita Njongo tumači glavnu ulogu u filmu “Mi”, priči o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika – iskrivljene verzije sebe samih.

Filmovi koje možete pogledati u okviru Cineplexx “Noći veštica” su i “Groblje kućnih ljubimaca”, “Ukleto” i “Srećan dan smrti 2”.

Potpunu čaroliju jezivoj noći pružiće maskirani likovi iz kultnih horor filmova koji će vas sačekati u hodnicima i bioskopskim salama u subotu, 31. oktobra.

Ulaznice za “Noć veštica”, “Mi”, “Groblje kućnih ljubimaca”, “Ukleto” i “Srećan Dan smrti 2” su u prodaji po promotivnoj ceni od 200 dinara, dok su karte za film “Stan 32” u prodaji po redovnim cenama.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime