„Razigrani jun“ u „Plazi“

0
2004

pft027m4 copy

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ tokom juna će organizovati nekoliko besplatnih manifestacija, namanjenih pretežno najmlađima.

Sutra od 17 časova, na otvorenom parkingu „Plaze“, Konjički klub „Kraguj“ omogućiće besplatno jahanje za najmlađe početnike na ponijima, a za one starije na konjima.

Sledeća sedmica je nedelja muzike, a u planu su dva programa. U utorak, 16. juna, od 19 sati, nastupiće orkestri Muzičke škole „Dr Miloje Milojević“, a u nedelju, 21. juna, održaće se bajkovito druženje uz koncert najlepših pesama iz Diznijevih crtanih filmova, u izvedbi Art Quart-a.

Poslednji vikend u mesecu posvećen je sportu i plesu, a „Kinepraktika“ i „Arena Fun Factory“ pozivaju na „Sport fest“, 27. i 28. juna, od 18 do 21 sat, u glavnom holu Centra.

Cineplexx je pripremio specijalno iznenađenje za vrele letnje dane – „COOL SREDU“. Svake srede u periodu od 17. juna do 12. avgusta posetioce očekuju snižene cene karte, rashlađena bioskopska sala, poklon osveženje i najnoviji filmovi poput komedija „Ted 2“, „Čarobni Mike XXL“ i „Pikseli“, akcionih avantura „Terminator: Genesis“ i „Nemoguća misija-otpadnička nacija“, kao i sinhronizovanih animacija za najmlađe „U mojoj glavi“ i „Malci“.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime