Razbijen izlog stranke Borisa Tadića u Kragujevcu

2
1174

tadic-slika

Nepoznati počionici razbili su izlog stranke Borisa Tadića u Kragujevcu, koja od pre nekoliko dana ima naziv Socijaldemokratska stranka (SDS) umesto doskorašnjeg imena Nova demokratska stranka.

U centru grada, na staklu od prostorija stranke je slika Borisa Tadića preko čijeg je čela napravljena rupa, najverovatnije kamenom.

Predstavnik te stranke i narodni poslanik iz Šumadije Aleksandar Senić u telefonskoj izjavi Tanjugu je rekao da je izlog stranke razbijen u noći između 10. i 11. oktobra.
“Slučaj smo prijavili policiji i od njih očekujemo da budu ekspeditivni i da u što kraćem vremeskom roku otkriju počionice”, rekao je Senić.

Portparol Policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević Tanjugu je rekao da su predstavnici te stranke danas oko podneva prijavili da je razbijen izlog na prostorijama stranke i dodao da je u toku uviđaj.

Stranka Borisa Tadića u kragujevačkoj Skupštini ima jednog odbornika, koji se, bar zvanično, nije opredelio da li će, u aktulenoj politickoj situaciji u Kragujevcu, svoj glas dati trenutnoj vlasti ili budućoj većini, čiji je formiranje ovih dana najavljeno.

Odbornik Tadićeve stranke u sadašnjem skupštinskom sazivu je u opoziciji, a stranka je odbornički mandat osvojila na samostalnoj listi “Izbor za bolji Kragujevac-Boris Tadić”.

Foto: Tanjug, Miloš Milivojević

2 KOMENTARI

  1. Sramno za sve normalne i svesne ljude, demokratskog ili bilo kog drugog promišljanja. Razlike su normalne, sukob argumenata i ideja takođe, demokratija i tolerancija na svim nivoima – kao večiti cilj i težnja…
    Bilo kojih boja da ste, pristalice ovih ili onih, ovakve poteze i dela treba uvek osuditi, jer ko je spreman da podigne šljunkani blok u visini svoje glave i isti baci na bilo čiju glavu (danas na slici a sutra u prirodi), mesto mora dobiti na optuženičkoj klupi a sa iste na izdržavanje…i to sve preventivno zbog sutrašnjih bolesnih promišljanja i poteza koji bi ugrozili i nečiji život !!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime