Ratni veterani na meti prevaranta

1
1092

policija lisice

Iz Udruženja ratnih veterana invalida i porodica poginulih boraca Srbije saopštili su da se pojavila osoba koja ratnim veteranima uzima novac, kako bi im navodno obezbedila određene popuste.

Kako navode, u pitanju je starija osoba koja tvrdi da im za novac može obezbediti popust na komunalije, plaćanje električne energije ili kupovinu goriva na pumpama „Knez petrol”.

Te kartice ratni veterani mogu dobiti besplatno na pumpama „Knez petrola”, saopštili su iz udruženja i dodali da je o svemu obavešten i vlasnik kompanije.

O svim povlasticama, privilegijama i pravima ratni veterani mogu više saznati u prostorijama udruženja, u Ulici Višnjićevoj 7, navedeno je u saopštenju.

Udruženje će zajedno sa nekoliko prevarenih veterana iz Kragujevca i Rače podneti prijavu, kako navode, protiv izvesnog D.M iz Velike Plane.

1 KOMENTAR

  1. Djordjevic i kompanija su veci prevaranti od tih prevaranata.Zaludjuju narod, kao bore se za njihova prava, u stvari zive kao paraziti na njihov racun, pljuju politicare, ulizuju se istima.Jos je na istoj adresi kao neka kvazi stranka nacionalne manjine, osnovali ljudi stranku nacionalne manjine rusku stranku, a nemaju ruse u stranci, bar u Kragujevcu, tacnije, pogledajte primer manjinske madjarske stranke, vodi je madjar, kao i druge manjinske stranke, samo kod nas hoce hleb bez motike, da na prevaru dobiju nesto.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime