Raspisan konkurs za upis dece u Predškolske ustanove “Nada Naumović” i “Đurđevdan”

0
1118

Predškolske ustanove „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ raspisale se Jedinstveni javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac za radnu 2021/22 godinu.

U skladu sa raspoloživim kapacitetima broj slobodnih mesta u vrtićima PU “Đurđevdan” je 324, a u vrtićima PU “Nada Naumović” 447.

Zainteresovani roditelji koji žele da svoju decu upišu u neko od obdaništa predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Kragujevac, zahtev uz dokumentaciju mogu da predaju počev od ponedeljka 8. marta zaključno sa 6. aprilom 2021. godine lično u ulici Prvoslava Stojanovića 10 svakog radnog dana od 9 do 14sati ili putem pošte na adrese predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“.

Zahtev se može podneti i elektronskim putem, na linku euprava.gov.rs na portalu eUprave Republike Srbije gde je objašnjen način popunjavanja elektronske prijave.

Na osnovu zahteva i predate neophodne dokumentacije komisija će najkasnije do 6. maja 2021. godine izvršiti bodovanje i rangiranje i utvrditi i objaviti Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Zahtevi za prijem dece na celodnevni boravak mogu se preuzeti na internet stranicama grada Kragujevca www.kragujevac.rs, kao i predškolskih ustanova www.nadanaumovic.rs, www.pudjurdjevdan.edu.rs ili neposredno u kancelariji broj 4, u ulici Prvoslava Stojanovića 10.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime