Radnički i definitivno bez ABA lige

6
3243

kk radnicki bircevicKošarkaški klub Radnički iz Kragujevca definitivno neće igrati u ABA ligi, a njegovo mesto zauzeće makedonski Rabotnički ili jedna druga opcija.

Generalni menadžer ABA lige, Roman Lisac, najavio jekonačnu odluku na sastanku borda lige koji će u petak biti održan u Ljubljani.

– Klub iz Kragujevca nam je poslao pismo u kome obrazlaže razloge odustajanja, koji su finansijske prirode, odnosno izostanak gradske podrške, uz zahvalnost što smo ih čekali do poslednjeg trenutka i kakve-takve nade da mogu biti deo karavana. Očigledno je nešto puklo na vezi sa Kragujevcom i bez obzira na podršku „Fijata“, morali su da odustanu – rekao je Lisac za „Večernje novosti“.

6 KOMENTARI

  1. VERKO DA TE JE SRAMOTA I VAS KRAGUJEVCANE.Da dozvolite da Hrvati budu bolji od nas.Sramota i kad ste takvi treba da nestanete sa mape.

  2. ma ajde bre, nemamo leba da jedemo, a ovamo da hranimo vrsacke kosarkase. u neka srecnija vremena, kad se skinu naprednjaci sa vlasti…

  3. Trazio sam godinama najglupli komentar na internetu….Dragi Zoki,hvala vam sto ste prekinuli moju potragu!

  4. Ma radnici u preduzecima nece primati plate dok ce se iz budzeta grada davati 600000 evra godisnje Muti i Grujinu. I to im je malo. Idite bre muzite nekog drugog .

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime