Radnički gostuje Voždovcu

0
143

Posle prvog poraza u sezoni od Vojvodine, fudbaleri Radničkog 1923 pokušaće da se vrate na prave staze na gostovanju Voždovcu, večeras od 19 časova, u premijernom susretu petog kola Super lige.

Voždovčani su u prethodna četiri kola ostvarili istovetan skor kao Kragujevčani – po pobedu i poraz i dva remija, pa se ova dva tima nalaze na deobi sedmog mesta sa Partizanom. Voždovac je uz Radnik i najneefikasniji tim u ligi sa samo jednim datim golom, uz tri primljena, dok Radnički ima tek nešto bolju gol razliku – 2:3.

– Voždovac ima mladu, poletnu ekipu, koja gleda da ostvari dominaciju u posedu lopte na svakoj utakmici. Jako su opasni po levoj strani gde imaju dvojicu odličnih igrača, Hajdina i Ćirkovića, čije kvalitete nastoje maksimalno da iskoriste. Na nama je da pokušamo da neke naše kvalitete istaknemo u prvi plan, da odigramo skoncentrisano, strpljivo i borbeno od prvog do poslednjeg minuta. Samo na taj način možemo do pozitivnog rezultata na ovom gostovanju – smatra Dejan Joksimović, trener Radničkog.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime