Radnički 1923: Vreme je za prvu pobedu

0
1279

Fudbaleri Radničkog 1923 pokušaće sutra da prekinu crnu seriju rezultata, u utakmici sa Donjim Sremom iz Pećinaca, koja se igra na „Čika Dači“, od 14.30 časova.

Novi trener Radničkog, Dejan Đurđević iskoristio je pauzu u prvenstvu da sprovede mini pripreme i bolje upozna igrače, pa se nada da će njegov tim posle šest meseci stići do pobede.

– U goste nam dolazi vrlo nezgodna ekipa koja ume da iznenadi, ali smo svi svesni da je vreme za prvu pobedu, ne samo zbog tri boda, već i podizanja morala. Zadovoljan sam pripremama na Zlatiboru i smatram da su igrači potpuno spremni i da će uspeti da sprovedu u delo sve moje taktičke zamisli – rekao je popularni „Švaba“.

Pobedi protiv novajlije u ligi očekuje i vezista Miljan Mutavdžić.

– Očekuje nas veoma teška utakmica, najviše zbog položaja u kom se nalazimo. Moramo da budemo pametni, ne smemo da se zaletimo i krenemo „grlom u jagode“, ali pobeda je imperativ i uradićemo sve što je u našoj moći da stignemo do tri boda – kaže Mutavdžić.

Đurđević neće moći da računa na Miloša Tintora, koji je lakše povređen, a ima i parne žute kartone, a za sastav neće konkurisati ni povređeni Radosavljević i Varjačić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime