Radnički 1923 – Donji Srem 2:0

0
1147

U devetom kolu Jelen Super lige fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Donjeg Srema, a tekstualni prenos možete pratiti u okviru ove vesti.

Radnički 1923: Knežević, Pavlović, Fejsa, Kosorić, Milošević, Petronijević, Mutavdžić, Petrović, Milošković, Pejčić (od 34. Simović), Spalević.

Donji Srem: Belić, Joksimov, Vukobrat, Bukorac (od 51. Petković), Lakić, Birn, Putinčanin, Čordašić, Damnjanović, Ćirić, Tošić (od 51. Janković).

Utakmica je počela, sa centra su krenuli fudbaleri Radničkog 1923.

8. minut: Sjajna prilika za Radnički. Pavlović je odlično centrirao sa desne strane, a Birn u poslednjem trenutku izbacio loptu u korner ispred Ivana Pejčića i tako spasio siguran pogodak.

15. minut; Fudbaleri Radničkog imaju više loptu u nogama, dok gosti vrebaju iz kontranapada.

16. minut: Pavlović je još jednom prošao po desnoj strani i centrirao ka Mutavdđiću koji hvata volej, ali lopta odlazi visoko iznad gola.

20. minut: Pokušao je Tošić sa dvadesetak metara, ali je Knežević bio na mestu.

25. minut: Najlepša akcija u dosadašnjem toku utakmice. Mutavdžić je poslao odličnu dubinsku loptu ko Spaleviću, koji šalje povratni pas ka Petronijeviću, ali ovaj šutira pravo u protivničkog golmana.

26. minut: Pavlović centrira ka Petronijeviću, koji glavom šutira tik pored stative.

28. minut: Odlična prilika i na drugoj strani. Tošić je uspeo da stigne jednu dubinsku loptu i odlično proigrao Josimova, koji je šutirao sa ivice kazenog prostora, ali je Knežević sjajno intervenisao.

32. minut: Još jedna dobra prilika za goste. Damnjanović je lepo pronašao Ćirića, a ovaj iskoristio kiks Kosorića i izašao ispred golmana Kneževića, ali je šutirao pored gola.

34. minut: Prinudna izmena u Radničkom. Umesto povređenog Pejčića ušao je Simović.

39. minut: Šutirao je Ivan Petrović sa dvadesetak metara, ali je to bilo nedovoljno jako da se savlada golman Belić.

45. minut: Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:0, pred oko 1.000 gledalaca.

46. minut: Počelo je drugo poluvreme, izmena nije bilo.

50. minut: Simović se lepo oslobodio čuvara i uposlio Spalevića koji je loše primio loptu, pa je odbrana gostiju uspela da otkloni opasnost.

55. minut: 1:0 za Radnički iz sjajne akcije. Petronijević je dodao loptu do Miloškovića, koji najpre lažnjakom izbacuje iz igre trojicu igrača, a potom postiže evrogol.

61. minut: Dvostruka izmena u gostujućem timu. Umesto Bukorca ušao je Petković, a Tošića je zamenio Janković.

67. minut: Druga izmena u ekipi Radničkog. Umesto Petronijevića ulazi Svojić.

76. minut: 2:0 za Radnički. Milošković je sjajno spojio sa golom Darka Spalevića, koji rutinski šalje loptu iza leđa Belića.

82. minut: Oba tima iskoristila su poslednju izmenu. Nedović je zamenio Spalevića, a na drugoj strani Lakićević menja Ćirića.

KRAJ 2:0

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime