Radionice u Centru za razvoj karijere

0
1686

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu u narednom periodu organizovaće niz radionica koje će akademcima pružiti podršku u što boljem pozicioniranju poslovnih veština na tržištu rada.

U ponedeljak, 17. decembra od 12 sati u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu biće održana radionica “Akademsko pisanje”.

Nedelju dana kasnije, u pondeleljak 24. decembra od 13 sati biće održana radionica “Pisanje CV-a i motivacionog pisma”, dok će u utorak 25. decembra u 12 časova biti održana radionica “Traženje posla” i “Intervju za posao”, takođe u prostorijama Centra.

Prostorije Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu nalaze se u zgradi Rektorata, na drugom spratu.

Zbog ograničenog broja mesta polaznika, zainteresovani za ove radionice mogu potvrditi svoje učešće slanjem e-mail-a na razvojkarijere@kg.ac.rs – potrebno je poslati ime, prezime, fakultet, godinu studija i kontakt telefon.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime