Račanski turnir u malom fudbalu opravdao očekivanja

0
318

Još prilikom otvaranja turnira u malom fudbalu u Rači, pre nešto više od mesec dana, organizatori su za naš portal najavili da očekuju kvalitetno fudbalsko druženje, uz učešće najvećih majstora malog fudbala.

Nagradni fond za seniore, 650.000 dinara, duga tradicija, poverenje u dobru organizaciju i najava najvećih futsal igrača, privukli su i ekipe i publiku.

U senirskoj konkurenciji takmičile su se 32 ekipe, a publika je neretko do poslednjeg mesta ispunjavala terene Srednje škole “Đura Jakšić” u Rači.

U velikom finalu sastale su se ekipe “SN Jokić Auto Tehnički Pregled” i “PEKI Miraševac”. Više od 1.500 gledalaca uživalo je u vrhunskoj fudbalskoj predstavi u kojoj je rezultatom 3.1 slavio “SN Jokić Auto Tehnički Pregled” i zasluženo poneo priznanje najboljeg, uz novčanu nagradu od 500.000 dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 100.000 dinara.

Najboljim igračem turnira proglašen je Srđan Stojković iz pobedničke ekipe, iz koje je i najbolji golman turnira Marko Roksić. Prvi strelac, sa 11 golova, je Andreja Stojčevski, reprezentativac Srbije u futsalu.

Treće mesto i nagradu od 50.000 dinara osvojila je ekipa “Rasadnik Dugić Kafe Birtija i Misi” pobedom nad domaćim “Karađorđem” od 6.1.

Pobednik u kategoriji kadeta je “Imperija” iz Smederevske Palanke”, drugi su bili “Mi smo ta ekipa”, a treći “El znaš”.

Među pionirima najbolja je bila ekipa “Pariz”, a odmah iza nje tim “Buđav lebac”.

I najmlađi petlići takmičili su se na turniru, a trofej pobednika pripao je sastavu “Mi smo ta ekipa juniori”, drugoplasirana je “Zlatna lopta”, a treći “Radnički”.

Kada sumiraju rezultate ovogodišnjeg turnira, organizatori ističu da je ispunio sva očekivanja.

Jesmo najavili dobar fudbal i velike majstore ove igre, ali ono što je viđeno u Rači ove godine premašilo je i naša očekivanja. Svi su nam zadali veliki zadatak za sledeću godinu, jer znamo da sjajna račanska publika očekuje ponovo ovakve fudbalske majstorije”, zadovoljno u ime organizatora ističe Miloš Nikolić, direktor lokalne turističke organizacije.

I ovogodišnji noćni turnir u malom fudbalu organizovan je pod pokroviteljstvom opštine Rača.

 

 

 

 

 

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime