Pružite deci najbolje – „Logikids“ upisuje nove polaznike!

0
1740

Želite da Vaše dete brže razvije intelektualne potencijale kako bi ostvarilo bolji uspeh u školi, da pojača pažnju, jača memoriju, ima bolje reflekse, savršeniju moć usvajanja gradiva, bolju logiku i stekne analitičke veštine? Sve to je moguće u Obrazovnom centru „Logikids“. Iskusan tim sertifikovanih predavača, standardizovani testovi, jasno definisan plan i program, kao i veliki broj svršenih polaznika, garancija su uspeha i merljivosti rezultata.

Gde?

Logikids“ upisuje treću generaciju polaznika na međunarodni obrazovni program razvijanja intelektualnih potencijala dece SuanPan. Upis traje do 5. septembra, a program počinje 15. septembra i prati školsku godinu.

Kako?

Logikids“ postoji od 2016. godine i prva je škola SuanPan mentalne aritmetike u Kragujevcu u kojoj se primenjuje licencirani međunarodni obrazovni program razvijanja intelektualnih potencijala kod dece uzrasta od 5 do 14 godina kada je njihov psihomotorni razvoj najintenzivniji.

Zašto?

Cilj programa je uravnoteženi razvoj leve i desne hemisfere mozga i da dete razvije svoje potencijale do maksimuma uz minimalan napor, kako bi se ostvario bolji uspeh u školi i u životu uopšte. Sam program SuanPan mentalne aritmetike značajno utiče na razvoj bolje pažnje, jače memorije, boljih refleksa, moći usvajanja gradiva, logike i analitičkih veština.

Zato naši polaznici, po završenom osnovnom programu, mogu i znaju da budu usresređeni na više stvari istovremeno, to jest mogu da demonstriraju neki sport kojim se bave, gledaju crtani film, čitaju i pritom računaju u isto vreme. Ovde akcenat nije na brzom računanju. Istraživanja pokazuju da polaznici ovakvog programa ostvaruju značajne rezultate u praktičnom životu. Nakon završenog osnovnog programa SuanPan mentalne aritmetike se nalazimo na pola puta do trajnog učvršćivanja sinapsi, pa Vas ovim putem još jednom pozivamo da decu upišete na napredni nivo i time zaokružimo celinu. Um caruje! “, navode u „Logikids“.

Program se ostvaruje kroz korišćenje računaljke – abakusa i auditivnih vežbi, da bi se na poslednjem stadijumu usavršila vizuelizacija i misaono računanje u roku tri do pet sekundi, bez mogućnosti greške. Ova veština jednom usvojena ostaje trajno sačuvana.

Upis?

Prijavu na kurs mentalne aritmetike SuanPan za svoje dete možete najjednostavnije poslati putem onlajn forme za prijavu OVDE.

Ukoliko ipak želite da dobijete dodatne informacije pre prijave i upisa, „Logikids“ možete pozvati na 062/292-000, 062/293-000 ili ih posetiti na adresi Bulevar Kraljice Marije 54 (Plato Smalvilla) Radno vreme škole je od 9 do 20 sati, subotom od 10 do 15. Kada počne školska godina, od 15. septembra, radno vreme “Logikids” biće od 10 do 20 sati, a vikendom, kada počnu predavanja, sve do kraja škosle godine, radiće se od 9 do 20 časova.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime