Protokol o saradnji Fakulteta za hotelijerstvo i turizam i GTO

0
1796

Danase će, neposredno posle svečanog otvaranja Sajma turizma, u 13.30 sati, Gradska turistička organizacija „Kragujevac”, potpisati Protokol o saradnji sa Fakultetom za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje, koji pripada kragujevačkom Univerzitetu.

Predstavnici ovog fakulteta i Gradske turističke organizacije „Kragujevac”, tokom rada došli su do zaključka da postoji potreba za unapređenjem međusobne saradnje u oblasti razvoja turizma i obrazovanja, kao i razmeni znanja i iskustava. Saradnja će se odvijati kroz realizaciju zajedničkih projekata u cilju razvoja i afirmacije turizma i turističke ponude, organizovanje manifestacija, priredbi i takmičenja i kreiranje zajedničkih aktivnosti u cilju promocije Fakulteta i turističke organizacije Kragujevca.

Planirano je da u cilju realizacije zajedničkih ciljeva, potpisnici Protokola, dekan Fakulteta Prof. dr Dragana Gnjatović i direktorka GTO „Kragujevac”, Snežana Milisavljević organizuju redovne sastanke, u zavisnosti od potreba i dinamike aktivnosti.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime