Projekcija filma „Sve što dolazi“

0
178

Večeras od 20 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se projekcija filma „Sve što dolazi“, rediteljke Mie Hansen Løve.

Natali je profesorka filozofije u srednjoj školi u Parizu. Igra je fantastična Izabel Iper. Strastveno radi svoj posao i obožava da učenicima prenosi ljubav prema kritičkom razmišljanju. Udata i sa dvoje dece, rastrzana je između svoje porodice, bivših učenika i vrlo posesivne majke. Jednoga dana, suprug joj objavi da je napušta zbog druge žene. S novostečenom, nametnutom, slobodom, Natali se nalazi pred izazovom da iznova stvori svoj život.

Film je dobitnik Srebrnog medveda u Berlinu za najbolju režiju. Mia Hansen-Løve (1981.) ostvarila je svoj debitantski glumački nastup u dobi od 17 godina u filmu Oliviera Asajasa „Late August, Early September“. Studirala je na Conservatoire d’art dramatiqueu Parizu i pisala za Cahiers du Cinéma. Nakon toga počinje da režira kratkometražne filmove. “ All Is Forgiven“ (2007.) njen je prvi dugometražni igrani film, a slijede “ Goodbye First Love“ (2011.) i „Eden“ (2014.)

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime