Proglašena lista „Aleksandar Šapić – Pobeda za Кragujevac“

2
1619

Gradska izborna komisija proglasila je sinoć Izbornu listu „Aleksandar Šapić – Pobeda za Кragujevac“ koju je oko 20 časova podnela Кoalicija „Aleksandar Šapić – Pobeda za Кragujevac“ tako da će na glasačkom listiću na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Кragujevca 21. juna biti pod rednim brojem 9.

Nosilac liste sa 29 odborničkih kandidata koja je predata sa 885 validnih potpisa građana je prof.dr Nedeljko Manojlović.

– Srpski patriotski savez prvi put izlazi na lokalne izbore u Кragujevcu. U proteklih osam godina Srpski patritski savez uspešno vodi najrazvijeniju opštinu Novi Beograd, tako da očekujemo – rekao je prilikom predaje liste prof. dr Manojlović – da Кragujevac bude nešto slično, da se razvija u tom smeru i bude jedan moderan evropski grad. Po proglašenju izborne liste Srpski patriotski savez će izložiti svoj program u kome će biti zastupljeni svi segmenti društva u Кragujevcu: obrazovanje, zdravstvo, socijalna zaštita, zaštita ljudskih i manjinskih prava i druge.

2 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime