Prikupljanje potpisa za listu „Dosta je bilo – Saša Radulović“

0
1904

Sasa RadulovicUdruženje građana „Dosta je bilo – Restart“, prikupljaće u utorak 18. februara i sredu 19. februara potpise za izbornu listu na čijem je čelu bivši ministar privrede Saša Radulović.

Prikupljanje potpisa će se obaviti u ulici Nikole Pašića 37/4, u terminu od 10 do 20 sati.

U obraćanju građanima, Radulović kaže da mu je potrebna pomoć i napominje da se ne radi o stranačkom organizovanju.

“Mi nismo stranka. Mi nemamo partijski zaposlene članove u javnom sektoru koji sada rade na njihovim stranačkim kampanjama. Takvi nikada nećemo ni biti. Mi nemamo tajkune i interesne grupe iza sebe,nemamo privilegovane stranačke privrednike koji dobijaju subvencije i ugovore od javnih preduzeća i države. Nećemo ih nikada ni imati. Mi smo građani koji zajedno sa vama plaćaju sve to”, navodi se u pozivu.

“Mi smo građani koji plaćaju poreze da bi parazitski partijski sistem mogao sebe da finansira preko naših leđa. Mi smo udruženje građana koje pokreće duboke promene u društvu. Dosta je bilo – Saša Radulović.

Naša snaga ste vi. Građani Srbije. Zaposleni, domaćice, nezaposleni, penzioneri, poljoprivrednici, preduzetnici, studenti. Da bi promenili ovaj propali parazitski sistem, partijsku i tajkunsku državu privilegovanih, treba nam vaša pomoć. Jedino vama ćemo i polagati račune”, navodi se u saopštenju.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime