Prihvatio 90.000 dinara za povrede od eksplozije protivgradne rekete

0
906

protivgradna raketaPribojska firma “Poliester” uplatila je 90.000 dinara na ime odštete Kragujevčaninu Radetu Biševcu (52), lakše povređenom 24. juna od gelera protivgradne rakete koja je pala na asfalt i eksplodirala na dva metra od njega.

Biševac je potvrdio da je firma “Poliester” koja proizvodi protivgradne rakete, juče uplatila novac i da je on danas podigao deo, a ostalo ostavio da prenoći. Kaže da je očekivao veći iznos odštete.

 

To što sam preživeo ne može da se meri novcem. Imao sam sreću što me nije pogodila, već je pala na dva koraka od mene i za dlaku sam izbegao smrt – rekao je Biševac.

 

On je dodao da je prihvatio odštetu od 90.000 dinara jer, kako kaže, sada mu najmanje treba da ide po sudovima.

Naglašavajući da je u dobrim odnosima sa rukovodstvom firme “Poliester”, Biševac je rekao da su otvorene mogućnosti i za saradnju budući da on ima prodavnicu boja i lakova kao i da se bavi proizvodnjom nameštaja.

Biševac se oporavlja od povreda i od kada su ga pogodili geleri protivgradne rakete zbija šale na svoj račun, pa tako humor nije izostao ni prilikom potpisivanja sporazuma o nadoknadi štete.

Kada sam dobio predlog sporazuma i video da nude odštetu od 90.000 dinara, našalio sam se sa direktorom i rekao mu – prihvatiću, ali samo pod uslovom da me u narednih 20 godina ne pogodi protivgradna raketa – priča Biševac.

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime