„Prevaranti“ u Teatru

0
935

prevaranti u suknji (4)

Sutra od 20 sati, na sceni Knjaževsko-srpskog teatra, biće izvedena predstava „Prevaranti u suknji“, komedija rađena po tekstu Kena Ludviga, u režiji Milića Jovanovića.

Džek i Leo su dvojica nezaposlenih engleskih glumaca koji pokušavaju uspeti u Americi izvođenjem scena iz Šekspirovih dela. Kad već gotovo u potpunosti odustanu i od glumačkih karijera i od života, u jednom časopisu pročitaju da izvesna stara i vrlo bogata gospođa iz Jorka traži svoje izgubljene rođake koji su kao deca s majkom odselili u Englesku i koje otada nije videla. Džek i Leo brzo smišljaju plan koji bi trebalo da im donese bogatstvo. Plan je da se staroj bogatašici predstave kao njeni izgubljeni rođaci i na taj način preuzmu nasledstvo. Ipak, situacija se komplikuje kad naši junaci saznaju da gopođa traži svoje nećakinje. Zato se naši junaci preoblače u žene… Stvari postaju još komplikovanije jer se Leo zagleda u Meg, živahnu, duhovitu i nadasve privlačnu rođaku stare gospođe. Meg obožava pozorište, a verena je za dosadnog pastora. I njen će se život okrenuti naglavačke kad se upozna s „rođakama“ Maksin i Stefani…

Uloge: LEO – Dušan Stanikić, MEG – Katarina Mitrović, DžEK – Đorđe Simić, ODRI – Darija Nešić, DANKAN – Nikola Milojević, FLORENS – Marina Perić Stojanović, DOK – Zdravko Maletić, BUČ – Čedomir Štajn.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime