Pretpremijera novog nastavka o Džejmsu Bondu i film o Toniju Sopranu u Sinepleksu

0
622

Sutra na repertoar bioskopa Sinepleks Kragujevac Plaza stiže film „Mafijaški sveci Njuarka“, dok je za 6. oktobar , od 20 časova, zakazana pretpremijera novog nastavka serijala o tajnom agentu 007.

,,Mafijaški sveci Njuarka“ – Pogledajte kako se suparnički gangsteri dižu tokom eksplozivne ere Njuarkovih nereda u filmu ,,Svi sveci mafije“, čija radnja prethodi nagrađivanoj HBO seriji Sopranovi. Film je smešten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka, prati događaje koji su obeležili mladog Tonija Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku da upoznamo u seriji Sopranovi.

„Nije vreme za umiranje 3D“ – Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Danijel Krejg poslednji put u ulozi tajnog agenta 007, a pored njega u glavnim ulogama gledamo Ramija Maleka i Naomi Haris.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime